7
nov

Hihetetlen, de igaz (?)

A mai napon megdöbbentő és sokkoló hírek kerültek birtokunkba a Közgáz Gólyabállal kapcsolatban. Ha azt hitted, már nem érhet meglepetés, mindenre fel vagy készülve és az elmúlt évek báljainak minden mocskos titkát ismered, akkor úgy tűnik, most ki kell ábrándítsunk. Az alábbi két cikkre az internet hírtengerében bukkantunk rá, a források még nem tisztázottak, a valóságalap pedig nem bizonyított, így egyelőre szerkesztőségünk nem vállal felelősséget a bennük foglaltakért. Magasan képzett szakértő oknyomozóink már nagy erőkkel kutatnak a szóban forgó közlemények gyökerei után, azonban a jelen pillanatig minden eredmény nélkül. Megerősítés hiányában az alábbi két cikktől teljes mértékben elzárkózunk, azonban publicista eskünk fényében kötelességünknek érezzük a teljes körű tájékoztatást, így az efféle hírek közreadását is.

 

Közgáz Gólyabál, a veszélyeztetett állatokért

 

1_original.jpgkacsa.jpg

Napi kérdés: ön támogatná a kacsacsőrű emlősök megóvását elősegítő programot?

 

A Közgáz Gólyabál, mint tudjuk, november 24-én kerül megrendezésre. Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ld. ENSZ) még tárgyal az Öntevékeny Csoportok Irodájával (ld. ÖCSI)pár fontos körülmény miatt. November 24. ugyanis a régóta nagy tiszteletnek örvendő „Mentsük meg a kacsacsőrű emlősöket” világnap.  Az ENSZ főtitkára jövő héten látogat el városunkba és tárgyal az ÖCSI elnökével a Dolgozók Önkormányzati Minisztériumának Intézetében (ld. DÖMI). Álláspontja szerint a Gólyabállal támogatni kell ezt a napot, és üzenetét továbbítani. 
Még nem tisztázódtak le a pontos körülmények, de néhány intézkedést előre tudhatunk. Többek között Kiska Csaba és Nagyem Lőrinc munkatársaink értesülései szerint a bálozók kézszárító használatát be fogják szüntetni. A kacsacsőrű emlősök ebben az időszakban csak hűvösben tudnak párosodni, így a levegő hőmérsékletének mindennemű emelése tilos lesz. Amennyiben jóváhagyják a kérelmeket a Pesti Intézetek Csőrös Állatokért (ld. PICSÁ) intézetben tudják szabályba foglalni a szervezők, hogy a rendelkezések betartassanak.
Emellett fontosnak tartják, hogy az ifjú bálozók is beszálljanak a világnap által hirdetett ige terjesztésébe. A bálon több fotós is lesz, az általuk készített felvételeken az előírások betűi szerint a hölgyeknek „duckface”-szel kell szerepelniük, ezáltal is szimbolizálva a kacsacsőrű emlősök veszélyeztetett világát. A Fővárosi Alakulat Szenvedő Állatokért (ld. FASZÁ) szóvivőjének nyilatkozata szerint:
„A gólyabál nagyszerű lehetőség a világnap hirdetésével, de nem szabad az ENSZ-féle propaganda módszerekkel élni. Sokkal fontosabb, hogy a bálozók jól érezzék magukat egy ilyen rendezvényen, elegendő lenne adománygyűjtő állomásokat kitenni. Nem fogjuk soha feladni a harcot az igazunkért és amennyiben az ENSZ nem bír a FASZÁ-val, mehetünk mi a PICSÁ-ba”

Az elveszett mikrofon

 nicki.png1191_var_2_1_600.jpg12_o_-sp2has.jpg

Nicki Minaj a 2009-es Közgáz Gólyabálon elhagyott mikrofonja miatt pereli SP-t. Állítása szerint a magyar előadó és az általa használatos mikrofonok kívülről ugyanúgy néznek ki, csak bekapcsolt állapotban az ő mikrofonja egy 1960-ban készített beleépített gyári hibás kondenzátor miatt felforrósodik és rezgő mozgást végez. Értesüléseink szerint a mikrofonhoz való kötődéséről írta a Starships c. számát. Az énekesnő könnyeit visszafojtva nyilatkozta az Öntevékeny Csoportok Irodájának:
„2009 óta nem tudtam úgy koncertet adni, ahogy szeretnék, nem tudom a közönséget kielégíteni. Nem fogok a számhoz venni egy hideg fémdarabot, ami még csak nem is rezeg!”
SP viszont ragaszkodik a mikrofonhoz, és készül az új lassabb hangvételű reggaelemez kiadására. Nicki ezért 20millió forinttal és egy rezgő, Gyulai kolbászokból készített mikrofont követel kártérítésként a magyar énekes(?)től.
Az esküdtszék döntése szerint ameddig a jogi vita folyik mindkét előadónak szüneteltetnie kell a poliphalászatot, az ügy felgyorsítása érdekében. Ez érzékenyen érintette SP-t, ezért nem kívánt nyilatkozni munkatársainknak. Meg nem erősített forrásaink szerint azonban tegnap látták, amint a fiatal celeb meztelenül, fején egy polippal járta az utcát, amely eset következtében a bíróság nagy valószínűséggel házi őrizetbe fogja őt venni a tárgyalás végéig.

 

by Farkas Dani



Címkék: kgb kacsa hírcsárda duckface

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása