4
nov

A KGB is részt vállal a görögmentésből!

"Átérezvén a felelősség súlyát és azt a tényt, hogy ebből a válságból csak közös erővel van lehetőségünk kilábalni, természetesen a KGB is hajlandó a tőle telhető segítséget megadni, hogy minél hamarabb véget érjen ez a gazdaságilag előnytelen helyzet." - nyilatkozta Fekete Balázs még egy héttel ezelőtt a görög mentőcsomaggal kapcsolatban.

Maga a kijelentés óta természetesen sokat változott a világ, az akkori görög államfő jelen pillanatban ugyanis a lemondás szélén áll, úgyhogy benne van a pakliban, hogy végül ebből a programból sem lesz semmi, de mi ettől függetlenül prezentáljuk, hogy hogyan segítette volna a görög gazdaság felélénkítését a Közgáz Gólyabál.

Zenei rendezvényről lévén szó, az egyetlen dologból adtak volna, amit tudtak: fellépési lehetőséget. Az elmondások szerint 30%-kal csökkent volna a nagyszínpad területe, amit egy görög segélykoncertnek adtak volna át, ennek a részletes programjából csak a két nagy nevet sikerült viszont megszereznünk, ezek szerint egy Alekosz ft. Balkan Fanatic, valamint Vastagh "jézuskrisztus" Csaba és a lassított tánckar előadása lett volna megcsodálható.

Természetesen mindettől függetlenül a többi színpad programja marad változatlan, legalábbis mi így tudjuk.



Címkék: buli kgb fellépők gólyabál

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása