28
nov

Utózöngék

Szépjóreggelt mindenki!

Reméljük mindenkinek jól éreznie magát, mi nagyon! Mivel sajnos a tegnapi nap elmaradt a blogposzt (amiben csak részben játszott közre az, hogy az egyetemről az utolsó szervező este 10kor jött el), de így legalább nem előre megírt hakesszal, hanem valódi kis minibeszámolóval jelentkezhetünk a Közgáz Gólyabálról!

Mindenek előtt szeretnénk gratulálni Böcskei Dórának és Streicher Balázsnak akik sikerrel húzták be a 2011-es KGB bálkirálynő és bálkirály címét! Igazából élménybeszámolóval nem tudunk szolgálni, mivel a szerkesztőség egyik tagja sem tartózkodott a jeles esemény környékén, de a cikk alá kommentként szívesen várunk minden észrevételt!

Respect mindenkinek aki végig tudta bulizni az estét, reméljük elég alapot szolgáltattunk az ész nélküli arconpörgésre, külön BIGUP a legkitartóbb bálozónak, aki vasárnap délután 1-kor hagyta el a rendezvény területét, miután beállt a srácokhoz pakolni!

Ha pedig báli elpakolás, nem vitt valaki véletlenül haza az öltönye és a szövetkabátja mellett egy hűtőt?

Egyébként szóljon mindenkinek a báli előkészületek egyik slágere! Reméljük ti élveztétek, ugyanis mi nagyon!

PS: Neked is van valami faszogányos felvételed a bálról? Valami ami vicces, koncert, vagy csak simán kúl? Akkor ne habozz, töltsd fel, és kommenteld a linket! Minket ugyanis minden érdekel!



Címkék: kgb közgáz gólyabál

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása