31
okt

Novemberi pixelhullás

Badammtss!

Egy év szünet után újdonsült erővel vágunk bele megint a blogolásba, hogy érdekesebbnél érdekesebb információkat oszthassunk meg veletek naponta megjelenő cikkeinkkel. 

Mi már elkezdtük a munkálatokat, és most úgy döntöttünk, itt az ideje titeket is bevonni a folyamatba, hogy együtt haladjunk végig a következő szűk egy hónap történésein.

Na, de az elmúlt hetekben a post-itek inváziójától zengett az egyetem. Döbbent és csodálkozó arcok köszöntek vissza mindenhol, mikor őrülten (néhol idegesítően) lelkes fiúk és lányok színes, ragadós lapokat nyomtak mindenki kezébe. Mi pedig szintén bután néztünk arra, aki tőlünk kérdezte mi is ez. Most már extázisban üvölthetjük együtt, hogy PIXEL!PIXEL!PIXEL!

Nézzük meg, hogy tulajdonképpen mi is ez a dolog, amire mi ennyit készülünk:

Az Öntevékeny Csoportok Irodája november 24-én idén is bemutatja az ország legnagyobb gólyabálját. Több ezer elegáns fiatal a Gólyabálon, mely egyszerre egy klasszikus bál és a party mennyország egy szelete. Minőségi szórakozás, exkluzív helyszín, és az ősz egyik legszínvonalasabb zenei rendezvénye, mely évről-évre olyan újdonságokat mutat be, amilyeneket még nem látott kis hazánk. Büszkén mondhatjuk, hogy a Közgáz Gólyabál rég kinőtte a klasszikus gólyabálok kereteit, tulajdonképpen már egy egynapos fesztivál. Így nem kell meglepődni azon, ha egyszer csak felhangzik a The White Stripes Seven Nation Army című dalának ritmusa két koncert között.

cd kgb 2011.jpg

Emellett nagy országos fesztiválok nagyszínpadain jelennek meg azok az előadók, melyeket Magyarországon elsőként a Közgáz Gólyabálon láthatott a nagyérdemű. Mindig is az újszerűség és a frissesség jellemezte a rendezvényt, és idén sem lesz ez másképp. Nemcsak máshol korábban már jól bevált előadókat fogunk mázsaszám színpadra állítani, hanem olyan produkciót is szeretnénk mutatni a hazai könnyűzene krémjéből, amely ilyen formában még soha, sehol nem volt látható. A tavalyi őrületes Liszt Remix produkció után a Red Bull idén is hatalmas királyságcsomaggal készül a nagyszínpadra. Ezen a 4 szinten zajló 6 színpados partyn még a legelvetemültebb zenerajongók is megtalálják a saját helyüket.

Na de, hogy ne unatkozzatok, máris versenyre hívunk titeket. Írjátok le nekünk ti, hogyan képzelitek el álmaitok gólyabálját. A díszítéstől kezdve a zenekarokon át az ott lévő embereken keresztül a helyszínekig mindenre kitérhettek. Természetesen a jutalom sem marad el! Ugyanis a győztes cikket megjelentetjük a blogon, hogy minden egyetemista csodájára járjon az alkotásnak. De még mindig nincs vége, hiszen emellé egy báli pólót is mellékelünk a csomagba!
Írásra fel! A pályaművek papírra, vagyis inkább monitorra vetésére egy hetetek van, azaz a határidő 2012.11.8(csütörtök). Az e-mail cím, amire várjuk őket, a rejtélyes balvagynembal@gmail.com .  

by Szarka



Címkék: játék buli nyereményjáték red bull KGB Öcsi Gólyabál Közgáz Corvinus november 24.

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása