3
nov

Színpad Szombat #1 - Diákhitel Színpad

        Szép szombat délutánt kívánok minden drága olvasónknak innen a laptopom mögül, ahol is az első Színpad Szerda(szerda áthúzva) Szombatot prezentálom nektek. (Kész szerencse, hogy két Sz betűs napunk van, különben nem alliterálna, háh!)

 Hogy mi répa is ez pontosan? Nyilván szombaton született sziporkázó szófordulatok színpadokról, ezen túl pedig egy kis tourist guide a Közgáz Gólyabálon vagy úgy en bloc a zenei világban eltévedt lurkóknak, iránymutatás a tudatmódosítók opálos szűrőjén keresztül és némi ismeretterjesztés. Azaz, ha be vagy rúgva és nem tudod merre van az előre, akkor ez alapján legalább azt meg tudod mondani, hogy melyik színpadnál vagy és az miért jó neked. Tessék egy nyalóka.

 nyalóka.jpg

Vergiliusként kísérlek végig utadon, első körben az első emeletre a Diákhitel Színpadhoz. Szaladjunk végig gyorsan a fellépőkön meg a programon: 21:00 DJ Music, 23:00 Palotai, 01:00 Robotrock

1.emelet.jpg

Ez a színpad megsüti az agyad, aztán megver. Nem vicc. Mélyen szántó basszusok, tört ütemek, révület. Ráadásul az este előrehaladtával ez fokozódik, míg a buli végén kiköp magából, mint egy centrifuga. Apropó centrifuga: Klasszikus hasonlat a színpad hangulatára a mosógépbe dobott féltégla. Nos ez a breakek és az electro sajátossága és ettől izzasztóbb mindennél.

Felejtsd el az unalmas Four-on-the-floort, gyere fel baszatni az elsőre.

by Isti



Címkék: kgb közgáz palotai gólyabál dj music robotrock

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása