4
nov

Vasárnap esti mágia

A mai nap során felkerestük a gólyabál hivatalos jósát, aki több órányi révületben töltött óra után már tisztán látta, kire milyen sors vár majd azon a bizonyos estén. Ha már ti is szeretnétek lehúzni a leplet november 24. titkairól, nincs mit tennetek mint egy kicsit tovább olvasni. 

gypsy-fortune-teller.jpeg 

Lányok

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mivel imádod a pörgést és a nyüzsgést, mindig a buli középpontjában találhatnak meg, ha már a telefonod úgysem veszed fel. A tökéletes ruha számodra egy sötétlila hátnélküli estélyi, ebben biztosan minden férfiszem Rád szegeződik, de ne feledd, két lábra sántítani nem lehet

KBG Tipp: Vigyázz a lépcsőkkel.
Italod a bálon: Koktél
Bál partner: Szűz
Kedvenc helyszín: Táncparkett

 Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nehezen kezeled a térbeli és időbeli távolságokat, így a báli tájékozódásban segíthet a Pesti Est báli kiadványa. Bármilyen ruhát is választasz, egy kalap mindig feldobja az összhatást, abból meg akad bőven a szekrényben, hisz úgyis tudod ajándék lónak ne nézd a fogát.

KBG Tipp: Vigyázz a telefonodra, tedd le gyorsan!
Italod a bálon: Whisky
Bál partner: Bak
Kedvenc helyszín: Párizs

 Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A számodra megfelelő ruha egy vörös koktélruha, melyet direkt erre az alkalomra vettél. Mivel kedveled a kalandokat és szeretsz új embereket megismerni, ezért legtöbb idődet flörtöléssel töltöd a bálon, így aztán nem is csoda, ha egy ilyen csaj mindent visz, mint a piros hetes.

KGB Tipp: Hidd el a mélyen dekoltált ruha nem segít, hogy a srácok a szemedbe nézzenek.
Italod a bálon: Pezsgő
Bál partner: Vízöntő
Kedvenc helyszín: Róma

 Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne ijedj meg, ha elveszíted a csoporttársaidat a nagyszínpad előtt, úgyis jól fogod magad érezni, a buli nem hagy magadra! Mivel szereted az élénkszíneket és a rövid ruhákat, mindenképpen menj el a bál előtti héten vásárolni. Ne feledd az arany a sárban is arany.

KGB Tipp: Vigyázz a párodra.
Italod a bálon: Vörösbor
Bál partner: Mérleg
Kedvenc helyszín: Cirkusz

 Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A buli elején élvezed a koncertek nyüzsgését, de ha megfáradtál a sodexho chillje kellemes pihenést nyújt számodra. Mivel szereted a tollas kiegészítőket, keresve sem találnál jobb alkalmat az új darabok bemutatására. De a kiegészítő választásnál ne feledd, nem fog aranyon a rozsda.

KGB Tipp: Vigyázz az exeddel.
Italod a bálon: Gintonic
Bál partner: Bika
Kedvenc helyszín: Kikötő

 Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A ruhaválasztásnál ne hisztizz, az egyhetes koplalásnak köszönhetően minden ruha csodásan fog mutatni rajtad. Rád az alkohol nem hat, de az új ízekkel való kísérletezést ne add fel, hiszen nem babra megy a játék.

KGB Tipp: Nem mindig kell törekedni a világbékére.
Italod a bálon: Fütyülős
Bál partner: Rák
Kedvenc helyszín: Make love and war

 Mérleg (szept. 23 – okt.23.)

Dobd ki a tavalyi királykék ruhád, hiszen ez a szín már nem divat! Lehet egy kiváló külföldi utazásra van lehetőséged, azonban a bált semmiképpen se hagyd ki, hiszen a party végén még a cipődtől is megszabadulsz, de hát késő bánat ebgondolat.

KGB Tipp: Könnyen elhagyhatod a kulcsod.
Italod a bálon: Martini
Bál partner: Nyilas
Kedvenc helyszín: Csokigyár

 Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Számodra a kényelem az első, ezt ruhavásárlásnál se felejtsd el! Megeshet, hogy nem Te fogsz az első sorban bulizni a koncerteken, de a kíváncsiságod hajt, így Te biztosan látni fogod az összes helyszínt. A sok járkáláshoz kényelmes cipőt ajánlunk, hiszen aki nincs ellenünk, az velünk van.

KGB Tipp: A bál előtt aludd ki magad, mert Te fogsz legtovább maradni a buliban.
Italod a bálon: Vodka red bull
Bál partner: Oroszlán
Kedvenc helyszín: A BÁL 

Nyilas (nov. 23. – dec. 21.)

Jó tulajdonságaid közé tartozik nagyvonalúságod, de vigyázz a bálon nem mindenki a barátod. Szereted az egyszerű dolgokat, de a bál lehetőséget ad az extravagánsabb ruhák és dolgok kipróbálására azt azonban tartsd észben, hogy minden csoda három napig tart.

KGB Tipp: Nem minden arany, ami fénylik.
Italod a bálon: Rosé fröccs
Bál partner: Ikrek
Kedvenc helyszín: Büfé

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár a mackónadrág a kedvenced a bálra Te is előveheted az elegáns formádat, de könyörgünk, most ne legyél elefánt a porcelán boltban. Kedveled a csendesebb helyeket, így bármelyik beugró a kedvedre lehet, és a végén még az is meglehet, hogy egy jót bulizol a tömegben!

KGB Tipp: Óvakodj a mikrofontól!
Italod a bálon: Pálinka
Bál partner: Kos
Kedvenc helyszín: Egy szülinapi buliban mindig jól érzed magad

 Vízöntő (jan. 21. – febr.18.)

A többiek már megszokták, hogy Téged sosem lehet mindennapi ruhában látni, így a bálon se okozz nekik csalódást. Te végig fogod bulizni az éjszakát, ha jól osztod be az energiád! Vigyázz a welcome pezsgővel, hisz a kevesebb néha több.

KGB Tipp: Vigyázz a vérrel.
Italod a bálon: Tequlia
Bál partner: Skorpió
Kedvenc helyszín: Amerikai étterem

 Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vigyázz az alkohollal lehet, hogy elsőként érkezel ugyan, de sok mindenből kimaradsz, ha távozni is elsőként fogsz. Ha ruháról van szó többre mész a rafinált szabásvonallal, érdekes részletekkel, mint a kihívó stílussal, hiszen ember embernek farkasa.

KGB Tipp: A túl rövid ruhából kilátszódhat a bugyi.
Italod a bálon: VBK
Bál partner: Halak
Kedvenc helyszín: Backstage 

Kollázsok2.jpg

Fiúk

 

Kos  (03. 21. – 04. 20.)

Már a gólyatáborban kiszemelted a lányt, de sohasem tudtad hogyan szólíthatnád meg: egy tánc a bálon mindent megváltoztat. Légy bátor, hisz ki nem halad előre, azt holnap a valóság agyonnyomja!

KBG Tipp: Az alkohol mennyiségével nő bátorságod.
Italod a bálon: Vodka-alma-bor-cola
Bál partner: Oroszlán
Kedvenc helyszín: Csillebérc

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagy hévvel veted bele magad a bulizásba, a dekoltázsok a barátaid, ezért ne félj megnézni őket. Ha megfáradtál a nagy bulizás közben a párnák közt a bájos hölgyek ölében pihenhetsz, ám ne feledd, ki sokat markol, keveset fog!

KBG Tipp: Vigyázz a rókákkal.
Italod a bálon: Rum
Bál partner: Bak
Kedvenc helyszín: Női Wc

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tudjuk, hogy Te vagy a világ legnagyobb szoknyapecére, ennek gyakorlására jobb helyszínt nem is találhatnál, mint a bál. Az illuminált állapotban lévő lányok rajongani fognak érted, egyet azonban tarts észben: mely szélvész hirtelen támad, hirtelen elenyészik.

KGB Tipp: 5 perc a liftben
Italod a bálon: Fröccs
Bál partner: Vízöntő
Kedvenc helyszín: Dugóhelyszín

 Rák (06. 22. – 07. 22.)

Te vagy az, aki sose maradna le a legjobb buliról, éppen ezért már régóta készülsz a koncertekre! Hogy mindig tudd, merre mit találhatsz, ne felejtsd el letölteni a KGB APP-ot, így a nagy bulizásban nem késed le a kedvenceket. Aztán vigyázz, hisz csak evés közben jön meg az étvágy!

KGB Tipp: Óvakodj a bukfencezéstől.
Italod a bálon: Sör
Bál partner: Mérleg
Kedvenc helyszín: 50’s diner

 Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne felejtkezz el a sörényed megnyírásáról a bál előtt, hiszen rövid hajjal hódíthatsz. Az extravagánsan színes öltönyöd mindig feltűnést kelt, ne hagyd szomorúan lógni a szekrényben! Azt jelmondata pedig a továbbiakban számodra: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

KGB Tipp: Ne lépj fekvő emberekre.
Italod a bálon: Pezsgő
Bál partner: Rák
Kedvenc helyszín: HB party 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem akarsz megint egy új öltönyt venni, pedig a bálra ez illene? Egy színes nyakkendővel a legsztenderdebb öltönyöd is feldobhatod! Azonban semmiképp se felejtsd el a nagy bulizás közepette, hogy partyzni jöttél a bálba, és nem azért, hogy magzati pózban aludd végig az estét. Ezért egy jó tanács: lassan járj, tovább érsz!

KGB Tipp: Igyál vakulásig.
Italod a bálon: Kúrvák fú
Bál partner: Kos
Kedvenc helyszín: DJ pult

Mérleg (szept. 23 – okt.23.)

Tudjuk, te vagy az, aki számára az összes lány egy utánozhatatlan, egyedülálló kincs. De jobb, ha észben tartod, hogy bármely sarokban csoporttársakba botolhatsz, így ha több lánynak csapod a szelet, könnyen lebukhatsz, hisz addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

KGB Tipp: Vigyázz a méltóságodra.
Italod a bálon: Vodka
Bál partner: Nyilas
Kedvenc helyszín: Róma

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mivel a hónap kedvez számodra, és már a lottód is megvan, már csak egy dologgal kísértheted a sorsod: a báli megjelenéseddel. Nem lesz meglepő, ha bárkit,  akit kiszemelsz magadnak akár az alkohol fátylán át is egyből elcsábul karizmád érezvén. Egyet viszont tarts észben: egyszer hopp, másszor kopp!

KGB Tipp: Nem minden nap Halloween.
Italod a bálon:Unicum
Báli partner: Bika
Helyszín: Port royal

Nyilas (nov. 23. – dec. 21.)

Kicsit sokat ültél mostanában a gép előtt? Rengeteg hülyeséget olvastál mostanában, és nem is tudod miben bízz? A bálban bízhatsz! Itt a remek alkalom, hogy lazulj egyet és minden fáradt gőzt kieressz, jegyezd meg: jobb, ha a mának élsz, a holnap kiszámíthatatlan!

KBG Tipp: A jó íjász mindig a cél felé lő.
Italod a bálon: Pálinka
Báli partner: Szűz
Helyszín: Párizs

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár személyiségedből nem mindig egyértelmű, hogy őrült vagy-e vagy csak egy kicsit bolond, a bálon mindent megtehetsz, senki sem fog cikizni érte. Hisz bolond lyukból bolond szél fúj! Azért a nyakkendőt csak éjfél után kösd a fejedre!

KGB Tipp: Sose használd részegen a bankkártyád.
Italod a bálon: Bacardi
Báli partner: Skorpió
Helyszín: Cirkusz

Vízöntő (jan. 21. – febr.18.)

Bár tudjuk, hogy a kondi terembe még a bál előtti órákban is megtalálható vagy, de az eredményt ne felejtsd el a bálon is megvillogtatni, hisz az öltöny nadrágban jobban mutat a popsi. Ne feledd, a szerénység dicséretes, de nem mindig kifizetődő.

KGB Tipp: Vigyázz a „szexi” mozdulatokkal.
Italod a bálon: Koktél
Bál partner: Ikrek
Kedvenc helyszín: Csokigyár

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tudjuk, hogy nehéz időszakon mentél keresztül mostanában, de itt a lehetőség, hogy a problémákat hátrahagyd és kitombold a báli koncerteken. A tánctér közepén Te érezheted magad a legnépszerűbb embernek, arra viszont vigyázz, hogy csakis nyugtával dicsérd a napot!

KGB Tipp: Jobb halkan, mint hirtelen.
Italod a bálon: Whisky
Bál partner: Halak
Kedvenc helyszín: Love and war

by Zsu & Annam



Címkék: kgb horoszkóp gólyabál

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása