13
nov

Top 5 promóvideó - csapó 2.0

Mikor megkaptam azt a feladatot, hogy a Közgáz Gólyabál idei, elképesztően menő promóvideója elé kellene írnom egy cikket, rögtön az jutott eszembe, hogy nincs is más dolgom, csak átmásolni az elképesztően király tavalyi cikkemet, amiben bemutatjuk az utóbbi öt év legjobb promóvideóit. Jobban belegondolva azonban rájöttem arra, hogy ez eléggé olcsó megoldás lenne, így újabb öt érdekes videót kerestem a bejegyzéshez! Először arra gondoltam,hogy kézenfekvő lenne minden évből a "második legjobb" videót megkeresni, de mivel ez elég demoralizáló lenne, inkább a valamilyen kategóriában kiemelkedő "legeket" kezdtem el gyűjteni, íme a lista:

A LEGŐSIBB:
Közgáz Gólyabál 2006
6937 megtekintés

2006 közelebb van az időutazás rovatban vizsgált 2002-es évhez, mint a 2012-es bálhoz,és különösen vicces belegondolni abba, hogy az idei bál célközönsége a videó felvételének pillanatában még az általános iskola padjait koptatta. Na de: ha elmélyülünk a videóban (és eltekintünk a koncepció és a cím hiányától :)), akkor azt láthatjuk, hogy mind hangulatában, mind képi világában egészen királyul nézett ki a 2005-ös bál (hiszen a felvételek minden bizonnyal onnan vannak), és hát, reméljük, hogy a videóban bulizó összes közgázos már rég topmenedzser!

A LEGCSATTANÓSABB
Közgáz Gólyabál '08 - Bírd ki...
3605 megtekintés

Bár ez a videó az én gólyaévemben jött ki, nem vagyok benne biztos, hogy találkoztam vele akkoriban, ám ennyi baj legyen, legalább sokkal ütősebb volt a csattanó. Igazából viszonylag nehéz bármit is írni erről a videóról, anélkül, hogy lelőném a poént, így csak annyit tudok mondani, hogy nézzétek meg ti is! Külön kiemelném azt a bravúros technikai megoldást, ami lehetővé tette, hogy a klip két szereplője a valóságban soha ne is találkozzon egymással!

A LEGNÉZETTEBB
Közgáz Gólyabál 2011
12752 megtekintés



Szerény (az utóbbi 5 percben) elvégzett kutatásom alapján ez a videó a Közgáz Gólyabálok történetének legtöbbször megnézett videója, amiért elsősorban nektek, nézőknek tartozunk köszönettel: szép volt, srácok! És hogy mivel magyarázható ez a hal-latlan népszerűség? Szeretnénk azt hinni, hogy ezt leginkább Széles Iza gyönyörű hangjával és a videóban található elképesztően menő animációkkal érdemeltük ki, de azért van egy olyan gondolatunk is, hogy a nézőszámot befolyásolhatta a subba.blog.hu oldalon való megjelenés is. :/

A LEGMEGGYŐZŐBB
Közgáz Gólyabál '07 - hal-lottál róla?
4534 megtekintés

Én kérek elnézést az önismétlést, de egyszerűen nincs olyan top5-ös videós lista, amire ez a videó nem férne be, így hát fogadjátok szeretettel (újra) ezt a kis aranyos szóviccet, amely a maga ellenálhatatlanságával jelképez mindent, ami a Közgáz Gólyabál. Bónuszként van screenshot a lustáknak is, de higgyétek el, megéri megnyitni, hogy rájöjjetek, mi is történik pontosan!

A LEGÚJABB
Közgáz Gólyabál 2012
? megtekintés

    

A legújabb videó címet természetesen a tegnap megjelent első videónk kapta. Egy különleges produkció keretein belül fellépő DSP együttes szereplésével készült el ez a kisfilm. Igazából minden szempontból különlegesnek mondható, minőségben meg az eddigiek fel sem érhetnek hozzá. Nézettsége is töretlenül növekszik. Remélhetőleg jövőre(ha lesz ilyen rovat) már ez fog szerepelni, mint legnézettebb videó.

 

Na hát ennyi  LEGlegleget gyűjtöttünk ma össze nektek, fogyasszátok egészséggel. 


Holnap pedig találkozunk 12:40-kor a C épület előtt, ahol élőben láthatjátok és hallhatjátok a Mary PopKids és a Punnany Massif együtteseket.

event:

kgbkepppp.jpg



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása