14
nov

A báli vadászat kézikönyve

A mai napon a csábítás iskolájába invitálunk titeket.  Titkok és trükkök egész tárházáról rántjuk le a leplet, s praktikák hosszú sorát vonultatjuk fel előttetek, megsúgva, hogyan vadászhatjátok le magatoknak a tökéletes pasit/csajt (kinek-kinek ízlése szerint) a KGB-n.

Figyelmeztetés: A tájékoztatás nem teljes körű, a sikertelenség ellen semelyik szingliséggátló szer nem nyújt 100%-os védelmet, az esetleges kudarcokért felelősséget nem vállalunk, a kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

 Dating-hot-girls-how-to-attract-women.jpg

Akkor kezdjük is! Remélem, hogy senkit nem sértek meg azzal, hogy a LÁNYOKKAL kezdem: azaz, hogyan pasizzunk be egy gólyabál alatt?

1.      Legyél csini a ruhádban!

Egy mélyen dekoltált, illetve egy combot villantó szoknya kiemeli, amit kell, így a srácok is jobban felfigyelnek rád. Azonban vigyázz, nehogy át ess a ló másik oldalára, és inkább szexi legyél, mint közönséges, nehogy az internet valamely sötétebb bugyrában találd meg másnap a partifotód.

2.      Ne add magad könnyen!

A koktélpultnál a sorban állás közben észreveszed, hogy az egyik srác az árlap helyett téged vizsgál tüzetesebben. Nagyon helyesnek találod, viszont a pezsgős fogadás után már érzed annak 3-4 sunyiban legurított italnak a hatását, így rögtön rányomulnál. Ne tedd! Engedd neki, hogy meghódítson, a mondák szerint a férfiak ugyanis szeretik ezt a kihívást. Gyorsan keresd meg az egyik fiú csoporttársadat, beszélgess vele egy kicsit, majd figyeld meg, áldozatod mikor indul következő koktéljáért. Menj te is, és hidd el, ekkor már melléd fog beállni a sorban.

3.      Találjatok közös témát!

Imádsz beszélni, na de miről, hogy ne unjon meg már az első alkalommal? Gólyák vagytok, a Corvinusra jártok, mi is lehetne az első közös témátok? Naná, hogy az egyetem! Ez egy olyan téma, hogy akár még ő is meg tud szólalni melletted, mert mindkettőtöknek megvannak már a maga élményei. Gólyatábor, gólyahajó stb.

4.      Dicsérd meg!

Túl vagytok már az ismerkedésen, az alapvető dolgokat már tudjátok egymásról, na de most már meg kellene nyerned magadnak. Ne feledd: a férfiak hiúk és élvezik a dicséretet. Mond el neki, hogy annyira jól áll neki az öltöny, hogy azt akár Daniel Craig is megirigyelhetné. Elmesélte, hogy imádja a Soerii & Pooleket, ha dj set, ha nem. Mivel kedves vagy és érdeklődsz iránta, elmész vele a Fütyülős stagehez tombolni, akkor is, ha te inkább valami nyugisabb helyre szeretnél menni.

5.      Vadászd le!

A kedvében jártál, buliztatok, és valószínűleg már a kellő alkoholmennyiséget is elfogyasztottátok, ideje a tettek mezejére lépni! A KGB-n mindig van egy csendes és sötét sarok, ahol kettesben lehettek, pl. a Sodexoban. Itt akár el is csattanhat az a bizonyos első csók, nem hiszem, hogy érdemes lenne sokat várni vele...:)

Esquire-Barney-Stinson-by-Matthias-Vriens-McGrath-01.jpg

a cikk összeállításában szakértőként részt vett: Barney Stinson

 

Bocsánat SRÁCOK, hogy eddig várattunk titeket, de nektek is adunk néhány tippet, hogy hogyan szerezzétek meg álmaitok nőjét a KGB alatt.

1.      Legyél fess!

Egy gólyabálba nem a 3 napos pólódban és a kedvenc farmerodban kell menni. Elő kell keresni a szekrényben porosodó öltönyödet, amire már úgy gondoltál, hogy a szalagavatód után, soha többé nem fogod felvenni. Pedig öreg hiba lenne elfeledkezned erről a darabról: itt a gólyabál, a csajok meg csípik a James Bond stílusban nyomuló pasikat.

2.      Légy bátor!

Meglátsz egy csinos lányt a bárpultnál, aki éppen a barátnőivel dönti magába a feleseket. Azt gondolod, hogy egy ilyen menő csajnál tuti nem lenne esélyed, de hidd el, ő sem a semmiért iszik éppen ennyit. Menj oda hozzá nyugodtan, szólítsd meg. Mit veszíthetsz? Maximum elküld, de rajta kívül még több száz lányt felszedhetsz a gólyabál alatt. Viszont, ha mégis úgy gondolod, hogy esetleg ő lehet életed szerelme, ne hagyd menni. Hívd meg egy koktélra! Kicsi az esélye a nemleges válasznak. Ez egy jó induló pont arra, hogy beszélgetni kezdjetek.

3.      Hagyd beszélni!

A lányok imádnak beszélni, ahogy azt már észrevettétek, de még jobban szeretnek magukról mesélni. Kérdezd meg tőle, hogy milyen volt a gólyatábor, milyen szakon van. (Itt próbálj meg elhatárolódni az olyan  típusú sztereotípiáktól, minthogy te mondjuk AK-s vagy, a csaj pedig KOMMos.) Ez az első egyetemi éve, biztos tud róla mit mesélni. Te pedig hallgasd őt, feltűnően. Még akkor is tegyél így, amikor a sok duma közben véletlenül elkalandoznál. Így látni fogja, hogy érdekled őt, és ez már fél siker.

4.      Bókolj neki!

Miután kidumálta magát, és meg tudtál mindent, még azt is, hogy szerelmes a Punnany Massifos srácokba, ezért csak az Ő kedvéért elmentetek a Nagyszínpadhoz a koncertjükre, ahol az Élvezd című számuk alatt, nyugodtan közelebb bújhatsz hozzá. Ezután, miután már kibeszélte magából a mondandóját, mond el neki, hogy mennyire jó a haja és a sminkje, mert biztos, hogy fodrásznál és kozmetikusnál volt, na és persze, hogy milyen csinos a ruhája. Úgy gondolja majd, hogy ha ezt észrevetted, akkor tényleg érdekelheted. Innen már egyenes az út a célig!

5.      Cserkészd be!

Itt az idő. Menjetek le a Sodexhoba, ott mindig találtuk egy csendes helyett, ahol senki sem zavar titeket.  Mond el neki, hogy szerinted ő a legszebb lány a bálban, még a bálkirálynőnél is szebb, és nem is érted, hogy nem lett az (ez alól kivétel, ha a bálkirálynő a kiszemelted). Ilyenkor már teljesen oda lesz érted, és a többi már csak rajtad múlik. :)

by szigeti andi



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása