17
nov

Színpad Szombat #3 - Fütyülős színpad

Múlt héten sikerült még a hétvégi szupervihar előtt megírnom a Színpad Szombat aktuális epizódját. Ezen a héten ez nem sikerült, ezért jön ki ilyen későn a post. Sajnos tegnap elkapott Alkoholapó, úgyhogy ma nem annyira adta ki ez a blogolás dolog, DE MOST! Most másnaposan egy sör után rájöttem a Fütyülős színpad lényegére. Ez a színpad egy véget nem érő montázs, aminek a nézése közben másodpercenként kérdezed, hogy „Mi történik?!” Egy kis ízelítő:

Ha itt bulizod végig az estét, másnap valami őrült álomnak fog tűnni az egész bál, amit nem tudsz megmagyarázni, és igazából nem is kell.

Rányitunk bulira egy kellemes Juhász Laci-Ricsipi kombóval. Ezzel vissza is ugrunk az időben egy nagyot, és jönnek azok a slágerek amikre évek óta nem buliztál (esetleg soha), mégis ismered mindet kívülről. Meg úgy csapatod mintha nem lenne holnap. Ha egyszer elkap a flow, akkor vesztettél, hajnalig ezé színpadé a lelked.

Aztán 11-től térben száguldunk trópusi tájak felé. Az Irie Maffia DJ-i garanciát jelentenek a minőségi seggrázós zenére. Itt megint csak arra kérlek, hogy szakadj el egy kicsit a szokásos tuc-tuc tempótól, és engedd át magad a ritmusnak. Ideális csajozási terep.

Éjjel egykor, amikor amúgy sem tiszták már a képek, bevégeztetik az estéd. Jön Soerii és Poolek, és pillanatok alatt cukiba vágják a bulit, ki tudja hanyadszorra. Itt átlépsz egy Dalit megszégyenítő szürreális világba. Az ezzel a baj, hogy nem tudom szavakba önteni azt, ami itt vár rád. Annyiféle input jön, hogy az agyad normál működés mellett nem képes földolgozni, úgyhogy ne lepődj meg, ha az első 1-2 percben lefagyva állsz a tánctér közepén. Idővel elmúlik, onnantól meg tök mindegy.

Na, nagyjából ennyi. Remélem (ismét) sikerült meggyőzni téged, hogy itt szórakozd végig a Közgáz Gólyabált.

by Isti



Címkék: színpad buli gólyabál

Hozzászólások:

süti beállítások módosítása