18
nov

Szépségkommandó

Régen jelentkeztünk már igazán gyönyörű tartalommal a blogunkon. Hát most ennek is eljött az ideje! Nemrég megtekinthettétek a toptop szépségeink bemutatkozó szövegeit. 
Azóta ők nagy utat jártak be, és gőzerővel készülnek a gólyabálra. Ugyanis elvittük őket egy fotózásra, ahol profi szakemberek segítettek abban, hogyan is hozzák ki magukból a legjobbat, és ha még szükséges volt, hogyan legyenek magabiztosabbak. A Pixi styling stúdió kezelésbe vette a lányokat, és tetőtől talpig átalakított őket. Frizura, smink, ruha és kiegészítők.A fotókat pedig az artnroll stúdió készítette.

A videóból tényleges látszott is mennyire professzionális körülmények között zajlottak az előkészületek. Néhányukon meg is mutatkozott a szégyenlősség, egy kicsit megilletettek voltak. De persze ez is hamar elmúlt, és elkezdtek annyira profin viselkedni, amilyenek a körülmények voltak.

Na hát itt már igazi sztárokként viselkedtek a hölgyek. A nyilatkozataik azt hiszem mindent lefednek, amit ők éreztek. A fotókat megnézhetitek a bál facebook oldalán

Ha pedig eljöttök jövő szombaton(nov. 24) a Közgáz Gólyabálra, akkor élőben is láthatjátok őket!
 

by Szarka



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása