19
nov

Helyszín hétfő #3 - második emelet

Hihetetlen, de igaz, a mai nappal kezdetét vette a bál hete, s immár a legnaivabb, oviból ismert számítások szerint is csak ötöt kell aludnod a pillanatig, amikor beléphetsz az ünneplőbe öltözött egyetem ajtaján, amely mögött az év talán legfergetegesebb estéje vár rád. Az elmúlt hétfőkön már hat helyszínről olvashattál, azonban van még kettő, melyeket eddig homály fedett. S bár tűsarkúban nem könnyű lépcsőt mászni, legalább egyszer mindenkinek érdemes rávennie magát a második emeletig vezető túrára, hiszen mind a Moulen Rouge, mind a Sweet 16 tartogat számotokra néhány meglepetést. 

...

Sweet 16

sweet16.jpg

Congratulations! You’re invited to our super sweet 16 party!!!

A tökéletes haj, smink és ruha kiválasztása után végre készen állsz életed legemlékezetesebb estéjére: miután megérkeztél a 2. emelet legdélibb pontjára a hatalmas rózsaszín limuzinnal, vörös szőnyeg fogad, hiszen itt természetesen Te VIP vendég vagy! Nagy nehezen átverekedted magad a paparazzik és az örjöngő vendégek népes táborán, és végre belépsz a helyszínre: ajándékhegyek, szikrázó fények, dübörgő basszus és hatalmas buli fogad ugyanis a kedvenc együttesed zenél éppen a színpadon. Gyorsan veszel egy Cosmopolitant a pultnál, és csatlakozol a barátaidhoz, beálltok a tömegbe, a lufik csak úgy pukkadnak a lábaitok alatt tánc közben. Aztán hirtelen felcsendül a Boldog szülinapot... és begurul egy vadonatúj Cadillac egy hatalmas piros masnival az elején... 
Gyere el Te is a luxusszülinapi helyszínünkre, és éld át újra a 16. spartidat! Garantáltan édes lesz. :)

...

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehetett Franciaország a századfordulón? A KGB-n az álmaid valóra válhatnak. Beléphetsz egy olyan világba, amely mélyen tükröz minden nagyszerűséget és pompát, amely jellemezte Párizst. Ez pedig a Moulin Rouge. Amint a bejárat elé érsz, átjár egy bizsergés, egy kényszer, hogy átlépd a fényekkel megvilágított, gyönyörű kaput. A malom, amely megannyi híres embert köszöntött már eme helyen. Mindenhol fekete és piros színekben pompázó feliratok, festmények fokozzák a hangulatot. A színpadon szoknyában táncolnak a lányok, közben öltönyös urak élvezik a műsort. Fülledtség! Fényűzés! Pompa! Zene! Tánc! A hangulat tökéletes, már csak te hiányzol ebből a világból.



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása