22
nov

Okostelefonnal a gólyabálon

Az egy dolog, hogy valahogy odatalálsz a bálra, no de mi garantálja, hogy ott nem fogsz eltévedni a változatos helyszínek forgatagában? S ez még csak hagyján, de mi lesz akkor, ha odakeveredsz egy észveszejtően zseniális koncertre, de hiába ragad meg a hangulat, nem tudod, ki is áll veled szemben a színpadon? Esetleg képzeld el, amikor rémlik, hogy hamarosan sorra kerül az általad várva várt produkció, de a pontos "mikor és hol" már csak homályosan dereng. Persze, ezek nem a világ legmegrázóbb problémái, de miért ne kerülnéd ki őket az okostelefonod és a gólyabálos webalkalmazás segítségével?

"Hogy kerülök én ide? A barátnőm elcibált erre a bálra, de bár ne tette volna... nem ismerek itt senkit. Naná, hogy amint beléptünk találkozott a pajtijaival, és most is épp velük csacsog. Mindenesetre szerencse, hogy legalább ezt a nyakkendőt sikerült rám erőltetnie, a kapuban így is elég szúrós szemmel vizslattak a macik... Egyáltalán lesz itt ma valami? Ki lép fel? És hol az én helyem? Máris elegem van ebből az egészből..."

A fenti szituáció talán párotoknak ismerős is lehet, pedig igazán nem sok kellene hogy fent idézett barátunk is rápörögjön a báli hangulatra - mondjuk egy térkép, némi infó a fellépőkről, meg egy korsó sör. Az utóbbi fontosságát azt hiszem, nem kell hangsúlyoznunk, s fogyasztásával kapcsolatban sem kívánunk bombabiztos tippeket adni, a többi problémára azonban van egy trükkös orvosságunk...

meme.jpg

Szerencsére a Közgáz Gólyabál honlapja nem holmi "tech website", ellenben felvérteztük mindennel, amire csak a fenti szituáció kezeléséhez szükség lehet. A honlapon folyamatosan naprakész információkat találtok a jegyárulások időpontjáról, az általános szabályzatról és fellépők listájáról - mindenről amire csak a bál előtt szükségetek lehet. Méghozzá mindezt okostelefon-barát prezentálásban, hogy a zsebetekben lapuló masina által mindig képben legyetek!

                                Capture d'écran 2012-11-22 ů 17.30.03.pngCapture d'écran 2012-11-22 ů 17.43.23.png               

A tavaly igen szép sikereket elért Androidos alkalmazás után idén a webalkalmazás mellett döntöttünk, lévén aki okostelefonnal szaladgál manapság,  szinte biztosan rendelkezik mobil internettel is, és így idén nem csak az Androidosok, de az iPhone-osok, a Windows Phone-osok és igazából bármely másmilyen telefon tulajdonosai is élvezhetik majd a tavaly még csak Androidosok számára elérhető előnyöket.

           Capture d'écran 2012-11-22 ů 17.44.18.pngCapture d'écran 2012-11-22 ů 17.34.52.png

A legjobb dolgot viszont a végére hagytuk: a bál napján ugyanis még ennél is tovább megyünk egy lépéssel, és szombat délután exkluzív élő fellépőlistát és báli térképet is találtok majd, ha megnyitjátok mobilotokról a honlapot - így mindig tudni fogjátok, mi és hol történik éppen, és a külsős barátotok/barátnőtök sem tévedhet el a szintek és kerengők rengetegében, mi több, talán a térkép segítségével azt a korsó sör dolgot is sikerül majd gyorsan és egyszerűen megoldani!

by Flaki



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása