28
nov

Fun factek a bálról

Nem csak buli és pia volt idén sem a KGB-n. Történtek még egyéb, nem mellékes események. Ezeket próbáltuk meg egy csokorba gyűjteni. Nekünk viccesek voltak, reméljük ti is jót derültök rajta.

1. A Soerii és Poolek zenekar tagjai jó pár szintet fejlesztették szagló képességeiket. Történt ugyanis, hogy egyik instruktor lány illata annyira megtetszett nekik, hogy állandóan orrukkal simogatták az arcát. Egészen pontosan 6osra értékelték az illatot(egy 5ös skálán).

556108_466628296716310_50223040_n.jpg

2. Érdekes dolgok történtek a II.-es előadóban is. Ott, ahol máskor koptatjuk a padokat és a tanárok a pódiumon mászkálnak meglepő mozdulatok zajlottak le. A bent dolgozó emberek arra lettek figyelmesek, hogy a Soerii és Poolek zenekar táncosnője magát semmitől sem zavartatva tolta le az utolsó ruhadarabot is - korántsem tapasztalatlan (tánc) mozgással rendelkező - testéről.

3. Tavaly után idén is vendégeink között tudhattunk rengeteg hírességet. Közülük volt egy Mester Tamás. A szakmailag is elismert, volt Megasztár zsűri tag ezúttal nem csak komolyan, a foteljében ülve értékelte a fellépőket. Természetesen ő is - mikor elhagyta a VIP termet - veletek bulizott. 

4. Amellett, hogy vendégként részt vettek hírességek a bálon, dolgozóként is láthattunk néhány profit. Azt, hogy a boksz és a biztonsági őrök munkája mennyire függ össze, idén Káté Gyula bizonyította be, aki számunkra is nagy meglepetést okozva, a londoni olimpia után biztonsági őr egyenruhában tűnt fel rendezvényünkön. (a képen egy győztes meccs után emelik fel a kezét az olimpián)

kategyula.jpg

5. Egyik évben sem múlhat el a bál károk nélkül, idén a mozgássérült wc-k széttörése volt népszerű. Természetesen ezek alapból masszív építmények, így egyértelműen a nem rendeltetés szerű használat miatt törtek szét. Az okok számunkra is rejtélyesek, de annyi biztos, hogy különböző extrém helyzetekben nehezedtek rá emberek.

kérdőjel.jpg

6. A helyszín, amit még nem érintettünk az a bejárat előtti kapu. Mindenki különböző trükkökkel próbált bejutni a rendezvényre. Egyet emelnék ki ezek közül is. Egy srác, úgy próbált meg ingyen bejönni, hogy azt állította, hogy ő az Irie Maffia énekesének öccse. Ez magában még nem lett volna baj, természetesen utána jártunk volna, DE még erre a szintre se jutott el az ügy. Két helyen bukott el a sztori: Az első, hogy az Irie Maffia zenekar nem volt jelen a bálon, kizárólag csak egy Dj set volt ott, ami még a plakáton is így szerepelt. A második, ha ez még nem is így lett volna, az Irie Maffia énekesének nincsen öccse.

by Szarka



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása