29
nov

Gólyabáli legesleg

Még a legjobbakkal is megtörténik, velünk meg aztán főleg, egyszerűen így kell lennie. Hüpp. Itt az ideje, hogy kimondjuk, hogy itt az ideje, hogy megállapítsuk, hogy itt az ideje... ajj, szóval hiába könnyfacsaró és szívszorongató a tény, de túl vagyunk a bál legeslegutolsó pillanatán, és akárhogy is nézzük, esetleg szagoljuk vagy opcionálisan tapogatjuk, most elérkeztünk ahhoz a bizonyos legeslegutolsó blogbejegyzéshez is.Ebben barokk körmondatokban leírjuk, hogy mennyire fogtok hiányozni, miközben szipogva búcsúpuszikat küldünk, és térdre rogyva átadjuk helyesírási és gépelési hibáink nagy gyűjteményét.  Ez nem is szólhatna másról, mint a báli és bál előtti legeslegekről mind szervezők mind a vendégek oldaláról.

 

Legeslegnépszerűbb pia:

Valószínűleg te is erre tippeltél volna, s igen, kétség nem fér hozzá, a legeslegnépszerűbb rövid címét a vodka nyerte el. Orosz barátaink nagy kedvence mindent vitt. Népszerűségére való tekintettel, jövőre talán már uborkát is kínálunk majd mellé. Bár idén kedvenc energiaitalunk kíséretével is tökéletesen működött a történet, hiszen a Vodka-Redbull sportosan elegáns könnyedséggel ugrott a legeslegnépszerűbb longdrinkek dobogójának legmagasabb fokára.

vodka-redbull.jpg

Legeslegindokolatlanabb kérdés-válasz kombináció:

Párbeszéd a éjfélkörül a legnagyobb pörgés alatt a Marx-szobor előtti pultnál, melyhez kommentárt nem fűznénk, de lehetséges magyarázatokat szívesen fogadunk.
Pultos lány: - Szia! Adhatok valamit?
Bódult hangulatú morcos fiatalember: - Igen, a barátnőm szüzességét vissza.

Legesleggyakrabban elhagyott dolog:

Emlék.

Legeslegszokatlanabb dolog:

Rutinszerűen lepattansz a villamosról, átviharozol a képzeletbeli zebrán, meg sem hallod a dudálással színezett kerékcsikorgást, és azzal a lendülettel már be is léptél az egyetem kapuján. Igen, reggelente, de nem most. Hiszen sok év után először most ismét a nyugati kapun, az eredeti, hamisítatlan főbejáraton érkezhettél. Úgy hallottuk menő volt, bár néhány cikkcakkban lépkedő legeslegszalonspiccesebb ismerősünknek jelentett némi problémát az északról nyugatra vánszorgás.

Legeslegjobb koncert:

Természetesen, minden kétséget kizárva a ... öhm, lehet, nem is olyan egyszerű ez a kérdés. Személy szerint egyértelműen a Punnany Massif mellé tenném le a voksom, de akárhogy is, ez lehet, hogy nem a legeslegelfogulatlanabb választás. De más se lenne az. Korrekt legfeljebb az lehetne, ha az egész Pilvaker produkció együtt nyerné el ezt a megtisztelő címet, de ha ez nem ér - és miért érne? - akkor maradjunk abban, hogy ez a legeslegnehezebben megválaszolható kérdés.

486245_466626396716500_1289552047_n.jpg

Legeslegmenőbb pillanat:

Ne gyűlöljetek, de visszatérek előbb emlegetett favoritjaimhoz, de csak egy pillanatra. Tudjuk, hogy a tömeg gyors és fékezhetetlen, meg azt is, hogy némi alkohollal bárki tud teleportálni. De azért az nem volt semmi, hogy az említett koncert előtt alig két sornyi ember lődörgött a színpad előtt, de amikor egyszer csak előkerült a Punnany Massif, és mintha csak flashmob kezdődött volna, alig fél perc alatt a semmiből őrjöngő tömeg csapódott a színpad elé. 

382132_466620620050411_813317738_n_1.jpg

 

A KGB legeslegjobb része:

Nem, ez nem volt komoly felvetés, hiszen a bál minden perce, az elsőtől az utolsóig lehetne valami oknál fogva az. Választani egyet? Áh, teljesen felesleges.

Legesleggyakrabban keresett dolog a ruhatárban:

Olyan félhosszú fekete szövetkabát,aminek lehet hogy van valami a zsebében, de nem biztos. Jah, és a hozzátartozó cédula sajnos eltűnt.

Legeslegutolsó tanács a blogon:

Gyertek el jövőre is!

by nana

Ps.: az idei  legeslegutolsó szó a blogon, ami ugyanaz, mint  az idei legeslegelső volt:  Badammtss!

 



Hozzászólások:

süti beállítások módosítása